Тво долон пахнуть медом
Твої цілунки - незабутня мить.
Твоя любов як квітка польова дзвенить.
Твої бажання - то моя потреба.
Прокинусь, обійму собою
І пошепки на вушко - про любов.
Згадаю, як мене серед усіх знайшов
І дарував мені весну зимою.
Свидетельство о публикации №105120900660
Как хорошо и светло-то
Як райдужно та дивовижно
Кондратий Сереванов 16.04.2006 02:07 Заявить о нарушении