Четвер

Намагаюсь втекти від образ,
І сідаю в уявний трамвай,
Щоб почути, бодай один раз:
„Ти, будь ласка, мене зачекай”.

У кишені є кілька монет,
Що уявний візьме контролер.
Він уявний простягне білет,
Де не номер, а слово „Четвер”.

У четвер я побачу тебе,
Потім п’ятниця, два вихідних.
Я в четвер полюбила тебе,
Хоч я зовсім не люблю таких.


Рецензии