Я думаю,! серце завмира

* * *

Я думаю, і серце завмирає,
Тремтять коліна, в голові туман,
Бо знаю: безперечно хтось чекає
Моєї правди чи на мій обман.

Твій погляд відчуваю я повсюди,
Ти щось таємне маєш на меті…
Серед людей ти мусиш буть як люди,
Але хтось інший ти на самоті.

Твій погляд відчуваю щохвилини.
Сама забула, ким колись була…
А на подушці я знайшла пір’їну,
Що випала вночі з твого крила...


Рецензии