Ранкове Сонце

Сонечко далеке
Нагадує мені про тебе.
За ним летять лелеки,
Летять у края далекі.
І пісня полетить за ними,
По небу грая синім-синім.
Я бачу це яскраве сонце,
Яке всміхається в віконце.
І хмарки помаранчевим заграють.
А лелеки,
звідки вони знають,
Коли їм повертатися час,
Щоб знову із весною
порадувати нас?


Рецензии