Як гарно всюди навкруги

Хмарки летять над нивами,
Хвильки шумлять приливами,
А я все йду, милуюся,
Шукаю і дивуюся.
А сердце пташкою тремтить.
И трави шепотять мені,
Як гарно всюди навкруги.
Мов сонечко рябисте,
Яскраве,променисте,
Пригріє мене рідний край,
І лазуровий небокрай,
Розповіси мені,
Як гарно всюди навкруги


Рецензии