Може...
Щоб слова говорити гаряче.
Може, було занадто вітряно,
Щоб відкрити свої обличчя. –
Ми забули один про одного,
Як про те, що сказали марячи,
Як про фільм, що стікає титрами,
Залишивши по собі відчай.
Свидетельство о публикации №105120700236
Владимир Кодинец 07.12.2005 06:51 Заявить о нарушении