Дощ
Вечірній Дощ від втоми, наче п’яний,
Шукає поміж напівсонних хащ
Бутони нерозпущених тюльпанів.
Тікають світлячки з-під ніг в кущі,
Цвіркун співає про недосконалість,
І дуже поспішає Дощ в плащі,
Бо Осінь вже на нього зачекалась.
Свидетельство о публикации №105120700233
Владимир Кодинец 07.12.2005 06:52 Заявить о нарушении
Лидия Дзюпина 08.12.2005 02:44 Заявить о нарушении