Р здвяна Н ч

1. Ти не поспішай, побудь зі мной ще трохи
 В цю Різдвяну і таку спокійну ніч.
 Проведу тебе до самого порога
 Казки новорічної при світлі свіч.
 Хоч сумно нам так іноді буває -
 В святкову ніч забудем про усе.
 Хай Новий Рік нас щастям зустрічає,
 Різдвяна зірка радість принесе.

Приспів: Різдвяна ніч сховає сум з очей,
 Різдвяна ніч - найкраща із ночей.
 В Різдвяну ніч добра бажаю.
 В Різдво скажи мені: "Кохаю!"

2. Загадаю я бажання заповітне,
 У Різдвяну ніч хай здійсниться воно.
 Заберу тебе в безодні даль блакитну,
 Де такий замріяний блукає сон.
 Прийду я квіткою у сни барвисті,
 Зігрій мене від сніга кришталю
 У ніч, що розсипає перли чисті,
 Ти ніжно-ніжно шепочи: "Люблю!"

3. В Різдвяну ніч хай сповняться всі мрії,
 В усіх серцях хай віра ожива,
 Хай на Землі живе свята надія,
 Любов хай наші душі окриля.


Рецензии