Накажи розтоптати
Накажи розтоптати мене своїм коням,
Пошматуй на дрібні імена моїх предків,
І сміються із мене хай люди сторонні,
І танцюють на згарищі наших маєтків.
Накажи таврувати мене, як тварину,
Прив’яжи мотузком, як одного зі стада.
Якщо тяжко в обличчя, убий мене в спину.
Як не любиш – скажи. Краще смерть, аніж зрада.
Свидетельство о публикации №105120400307
виразно-емоційно-глибинно!
Вражає
З повагою,
Ядвіга
Ядвига Чудная Я.Чудная 26.09.2009 23:24 Заявить о нарушении