Я залишусь на мить

Я залишусь на мить
Щоб цей час зупинить
Десять кроків на схід
Десять сонячних літ

Ніжний дотик долонь
І тепло твоїх скронь
За спиною злетів
І мене відпустив

Назавжди. Хоч на мить.
Хочу час зупинить
Твої слухать слова
Та я знову сама...


Рецензии