Тобi

Я люблю тебе
І тому пишу ці вірші
Ти – сонце ясне
Ти – пісня чарівна в тиші

Ти – птах навесні
Ти – моє зоряне небо
Тебе бачу у сні
І не можу без тебе

Мій янгол святий
Тебе я молю на світанні
На жаль – ти – не мій
І я помираю... в коханні...


Рецензии