Я не скажу Не питай
Не відповім, не в змозі і не в силах
Я Бога часто так молю,
Щоб доля нас не розлучила
Ти не питай. Не треба. Помовчим.
Я просто подивлюсь в твої чудові очі
Я в них втону і разом з тим
Я жити і кохати знову хочу
Ти не питай – все прочитаєш в віршах
Тебе лишаю з ними назавжди
В душі і в серці залишилась тиша
А ти кохай, надійся, жди...
Свидетельство о публикации №105112900290