Ти моe море й небо
Коли з тобою я була щаслива
Бо час, як мить тоді летів
І ми з тобою мали крила
Ти пам’ятаєш, я була тоді щаслива
В безмежнім просторі обійм
Бо ось прийшло чекане диво
Й зрозуміла – ти навіки мій.
О, мій коханий, золотий, єдиний
Тебе люблю як сонця схід.
Як захід сонця, подих дивний
Вітрів, яким сховатись слід.
Люблю тебе. Ти моє море й небо,
Ти птах крилатий серед довгих днів
Я зрозуміла що нам треба
А ти давно вже полетів....
Свидетельство о публикации №105112900289