Нiжними зорями небо усiяне...

Ніжними зорями небо усіяне
Зорі танцюють дивний танок
Зорі віщають нами омріяне
І повертають до дивних думок

Я не збагну, про що досі мріяла
Знов зустрічаюсь з тобою ввісні
Там маю білі і легкії крила я
Там бачу образи світлі, ясні

Я не згадаю, у що могла вірити
З ким залишаю солодкі думки
Я залишаюсь з сліпою вірою
І продовжую вірить в казки.


Рецензии
Пожалуйста, публикуйте тексты на иностранном языке в соответствующем разделе. Спасибо.






Константин Березовский   29.11.2005 03:05     Заявить о нарушении
Хорошо, спасибо:)

Иниен   29.11.2005 11:16   Заявить о нарушении