Я не можу

Я не можу побути з тобою.
Я не можу відчути тебе.
Я не хочу пустих обіцянок,
Про кохання величне, палке.

Твою душу і серце люблю я,
Хочу щастя тобі піднести.
Та не можу з тобою я бути.
Я не можу відчути тебе.

Ти стражданням мене напоївши,
Не пізнаєш про сльози мої.
Ти любити мене не можеш,
Не бреши про кохання мені.

Я не можу побути з тобою.
Я не можу відчути тебе.
Я не хочу пустих обіцянок
Про кохання величне, палке


Рецензии
Ти таке забавне дитятко=)

Полищук Игорь   27.11.2005 21:54     Заявить о нарушении
Необыкновенный ребенок,давай жить дружно:)
с уважением,

Ухмылая   27.11.2005 21:57   Заявить о нарушении
Чмок тебя в ухо)

Полищук Игорь   28.05.2006 01:52   Заявить о нарушении