залiзниця

Нема ніякої різниці
Де будувати залізниці:
Чи то у полі на просторі
А чи пустити по підгор'ю

Нехай біжить собі, кружляє
Місцевість гудом пробуджає
А ми прокотимось по неї:
Гуцули,москалі,євреї..


Рецензии