Дайн блик стихи на идише

Н.Ш.

Ин трой’рике минутн фун hарцн, вос цеборохн,
Дайн блик шэйнкт мир ди вайлэс фун битохн.
Ди бэстэ вэртэр х’вэл рэдн цу дир бэлахэш,
Вос – онгенэм ун фаршафн дир а гройс нахэс,

Их вэл онфилн дайн блик мит ди фрэйдн,
Мит майнэр либшафт ун ди фрише квэйтн,
Ун зол нит лэшн инэм блик ди лихт
Вайл майн эйнцике нэхомэ – аби цу зэн дих!


Рецензии