098 зимний дуэт для hip soul

white white sugar
in your bitter cup of coffee [xX]

на улице вьюга и мне одиноко
я хочу видеть леса и аллеи
when i splasht it on your skirt
like me laying on the snow
...
где проходит черта
разделяя поляну
тишину разделяя на да или нет
я железный питон усыпляю я взглядом

so white sweet crystal gonna make us all forget
and your bright white concious will be profaned [xX]

(в соавторстве с дА)


Рецензии