С О Н

 


 - Я у ліжечку дрімала
 І нікого не чіпала.
 Раптом чую : «чап-чалап».
 То по ковдрі кілька лап
 Потихеньку десь пішли.
 І кого ж це принесли
 Сни мої із небуття? –

 І розплющило дитя
 Свої очі, подивилось,
 За чийсь хвостик учепилось.
 Щось м»якеньке рук торкнулось
 І на волю потягнулось.
 - Мняв! _ Мене, мов, відпусти
 І лягай іще поспи.


Рецензии