Курчата

 

 - Не чіпай курчаток, доню,-
 Мама наказала.
 «Не чіпай.» - Сказати легко.
 Нащо ж показала
 Ти мені оці клубочки
 З пуху, ще й на ніжках?
 Я чіпати їх не буду,
 Ну хіба що трішки.
 У долоню посаджу.
 Ну і чудо, нене!
 Я раніше і не знала,
 Що іще за мене
 Є щось менше. Та й гарненьке.
 І пищить, мов плаче.
 Заспокойся, приголублю.
 А до мене скаче
 Щось велике і страшезне.
 Ой, рятуйте, люди!
 То зла квочка кудкудаче.
 Що ж зі мною буде?
 Та прибігла люба мама,
 Мене врятувала.
 - Не чіпай курчаток, доню,
 Я ж тобі казала.


Рецензии
Сразу вспоминаю деревню...

Большое-большое спасибо!

Юлия Лесная   24.11.2005 16:19     Заявить о нарушении