П джмурки

 В домі зранку метушня –
 Аня десь пропала.
 Вся сім»я, уся рідня
 Дівчинку шукала.
 У колисочці нема,
 Нема у кімнаті,
 У вітальні теж нема,
 Нема на канапі.
 І у кухні під столом
 Теж не видно доні.
 Ой, а хто ж це у кутку
 Плескає в долоні?
 Заховалася за шафу
 І стоїть тихенько.
 Мов, сама ж навчила гратись
 У піджмурки, ненько.
 Якби вміла розмовляти –
 То уже б озвалась.
 Ну а так стояла тихо
 Й лише усміхалась.


Рецензии
Очень мне нравятся Ваши стихи. Хоть, некоторые слова и не понимаю порой. Но они очень добрые и светлые. И весёлые.

Спасибо!

Юлия Лесная   24.11.2005 15:53     Заявить о нарушении