I don t know, who will be my girl Текст песни

I don’t know, who will be my girl.


There are so many, I’m one
I’m in hurly-burly
I am angry
And my hear become very curly

Ref.: I don’t know, who will be my girl

I’m walking
I’m dancing
I love boogie-voogie
They look at me
They speak me
 You are very vulgar

Ref.: I don’t know, who will be my girl

I want to be in the sky
I want to become happy
Mr. Postman give me her
Long waiting letter

Ref.: I don’t know, who will be my girl


Рецензии