Г Р А

 
 
 - Гей, малята, не пустуйте,
 І слова мої почуйте.
 Ти, Артурцю, хочеш гратись
 І на гойдалці гойдатись?
 А чи може на авто
 Покатає тебе хто?
 Ну а Оля наша мила
 Знов ляльок усіх помила.
 Що, маленька, в дитсадок
 Ти не підеш до діток?

 Добре, граємось удома.
 Утекла від нас утома.
 В жмурки чи квача гайда.
 І посунула рідня
 За пустункою малою,
 За онукою дрібною.

 Вмовила і бабцю, й діда
 Настя гратись до обіда.


Рецензии
Семейная идилия превыше всего :)

Женя Раков   22.04.2008 09:55     Заявить о нарушении