Кицька

 
 Кицька лапкою вмивалась,
 Кицька хвостиком втиралась.
 І сиділа на доріжці,
 Милувалася у річці:

 - Чи я гарна, чи красива?
 В мене вусики на диво.
 В мене пазурі гостренькі,
 В мене очі лагідненькі.
 Буду я мишей ловити,
 Від них хату боронити.
 


Рецензии