В1д мене в1двернулося Кохання?

 Від мене відвернулося Кохання?
 О ні! Воно заплющило лиш очі,
 Щоб відігнати страх і злий неспокій,
 Й дивитись знов в тривожну темінь ночі.
 
 Невже це Щастя дім мій покидає,
 Воно, таке потрібне над усе?
 То лише вітер двері відчиняє.
 За Щастя турбуватися – пусте.

 І Доля знову йде в мою господу.
 Їй не відкрию. Хай лишусь одна.
 Їй не стояти на моїм порозі.
 Своє життя я напишу сама.


Рецензии