знов мене поглине пр рва

 І знов мене поглине прірва
 Щоденних митарств і зітхань.
 Та я своїм надіям вірна.
 Ну що ж, сьогодні вже нехай

 Про вічне, неземне, високе
 Потурбуватись не вдалось,
 То може завтра. Хоч глибоке
 Передчуття, що вже збулось

 Щось таємниче в моїй долі
 Не полишає ні на мить.
 Але чомусь цього замало,
 Бо вдалині ще майорить

 Щось загадкове, незбагненне,
 До чого йти мо» й сотні літ.
 І розгадати потаємне,
 Збагнути мудрості політ,

 Заглибитись у вири долі
 І загубитись в майбутті
 Я мрію. І лишусь на волі
 Невільницею у житті.


Рецензии