Тепер все буде вже не так

Тепер все буде вже не так,
Вже відлітає мій літак.
Вже не зігріє серце кава,
Історія не буде, вже цікава.

Тепер все буде вже не так,
Слова залишу на листах.
Мене не варто зупиняти,
Не варто вже мене чекати.

Тепер все буде вже не так,
У небі бачу певний знак.
Я залишаю твоє місто
І повторяти вже все пізно.

Тепер все буде вже не так,
Залишу слід у небесах.
За обрієм палаючого дня,
Гаряча кава і твоє ім’я.

/14.11.2005/


Рецензии