Защо...

Защо когато болка ти на другиго даряваш, спокоен си и нищо не тревожи твоя сън.
Но щом докосне теб самия отровена от скръб стрела, крещиш, жигосан сякаш, и бягаш, бягаш към ръба...
Ръба на собственото Аз


Рецензии