Your Number One

I want to be your number one,
Your little girl, your passion.
I want to be your little sun,
Your little sunny ray.

Don't want to ask about love
If it is just obsession.
I know you're not sent from above,
But still I want to pray.

Eternity or maybe not,
'Cause everything may happen.
But still there is a True-Love-Knot
In terms of lover's eye.

Sometimes we can just run and fall
And carry heavy weapon,
But in a moment give up all
For someone nearby.


Рецензии
Do you want to be my little baby? ;-))))

Кертис Эйлес   16.11.2005 09:34     Заявить о нарушении
Не вашей, однако, спасибо:)

Мейлинг Ирина   16.11.2005 19:49   Заявить о нарушении