Чи бачив ти як плачу я?

Чи бачив ти як сльози льються,
Чи бачив ти як плачу я?
Тою брехнею всі труються,
Не вірила лиш я одна.

Чи знаєш ти як серце рветься
На часточки, на ласкутки,
Воно ледь дихає, ледь б’ється –
Навіщо ж ті дурні плітки?

Не бачив ти як сльози льються,
Не бачив ти як плачу я.
Та ти не мрій, про це забудься –
Не скотиться моя сльоза…


Рецензии