Хто e ми?

Там де небо – вода
Де земля – вогонь
Не малюй свою долю з долонь

У тебе є свій шлях –
Тобі їм йти
Не звертай не звертай зі свого путі

Та як побачиш край
У себе спитай

Я – це ти
Хто я ?
Ти – це я
Хто ти ?
Ми – це вони
Хто є ми ?

Там де двері – час
Де не чекають нас
Треба подолати свій страх

Щоб далі йти
Треба їх пройти
І себе спитати

Я – це ти
Хто я ?
Ти – це я
Хто ти ?
Ми – це вони
Хто є ми ?


Рецензии