Сама собi

Ти сьогодні одна – він покинув тебе
І дитина твоя зникла назавжди
Та не скінчилось життя -
починається день
Вийди з холодних хвиль сюди

Сіль в вино на сонце тінь
Теплі пальці до теплих губ
І на холдному склі :
“Я сама собі живу !”

В темному залі майже нікого
На сьогодні тобі досить вже
Тільки трохи любові щоб зігріти ноги
Зовсім трохи любові щоб лишити все

Сіль в вино на сонце тінь
Теплі пальці до теплих губ
І на склі :
“Я сама собі живу !”


Рецензии