Це мабуть зима

Лишив собі я мапу цього міста
Лишив собі я
Так холодно вночі так холодно вдень
Це мабуть зима

Машини туди машини сюди
А в тому вікні
Колись я там спав колись я літав
А зараз на дні

Мені немає щастя
Жодного боку
Мені не буде ласки
Сьогодні … ніколи …

Не буде вже коли
Далі жити
Я знову на кухні
Без світла

Ти з того кінця я з цього кінця
Телефонного струму
Навіщо впізнав навіщо впізнав
В тобі свою я долю

А зараз зіграв зіграв я на серці
В російську рулетку
І програв та він не стріляв
Забув що це треба

Забув …

http://vk.com/vremyaprosnutsya?w=wall-36988043_207


Рецензии