Розлите небо

Я хочу відчувати
Жар тіла твого
Лягали спати
І тісно не було

Ти знову прийдеш
Все начебто колись
Вранці зникнеш
Ми розлились

Я хочу у небо
Повне сніга
Я хочу у зиму
Повну літа

Я хочу у казку
Повну сліз
Я хочу біду
Що скінчіться колись

Болить голова
Вже третій день
Навіщо я
Покинув тебе

Розлите небо
Подвоїв без льоду
Розлите небо
Як ліки від болю


Рецензии