Я соц альний працивник

Я – соціальний працівник,
Хоча зарано говорити,
Але вважаю, це не гріх –
Це шаг к бажанню просто жити!

«Я – соціальний працівник!» -
З гордістю скажу колись.
Я зараз просто помічник,
А мій девіз – «БОРИСЬ!».

«Я – соціальний працівник» -
Це каже серце, добре серце –
І це найкращій показник
(Такий яскравий, наче сонце!).

Я – соціальний працівник:
Людьми люблю я піклуватись.
Від пожеж життєвих я – рятівник –
Не можна у житті вагатись.

Я – соціальний працівник,
Хоча зарано говорити,
Але вважаю це не гріх,
Це шаг к бажанню просто жити!


Рецензии