Paige

I wanna change your mind.
In your attractive light
Your eyes are shining so bright.
You’ve got my own stage,
And now your name is Paige.
You’re very beautiful, and you’re very kind.

All my hope is gone.
I wanna not be alone.
I know, your love is endlessly.
Seems, you are my angel.
I think, it’s very strange.
I know, your love is endlessly.


Рецензии