Шизофренiя

Залиши писать на мене шаржi.
Шалька перекине за шiстсот.
Десь далеко шамотiють маршi.
Я ж тут шаленiю вiд висот.

Залиши мене шантажувати.
Шибеницю ти не став менi.
Хочеш ти мене розшматувати?
I залишити у цьому дні?

Перестань крутить свою шарманку.
Я вночi пришлю своїх примар.
А коли прокинешся ти зранку,
Я тобi поставлю шах i мат.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.