Хто я?
Як хусточка на плечах,
Від сонця та вітру захищає.
Мені кажуть – слабка жінка,
Як хусточка у руці, сльози,
Останній слід з очей стирає.
Одні кажуть – романтична,
В волосся листя уплітаю,
Другі кажуть, що цинична,
Кохання грошами зміряю.
Але мене так зробили
Природа- мати, батько вітер!
Морською хвилею обдарили
Та чарівної перлиною у глибіні!
Свидетельство о публикации №105110100746