Тринайсет
в осемте ми посоки.
Осем глътки сабур
в девет супника.
Девет чаени рози
от десет гнезда.
Десет песни
в сълзи единайсет.
Единайсет
_______ разсърдени
___________________фара
_______________________в деня
след копита
___________ на нощи
__________________ дванайсет.
И дванайсет възкръснали древни души
в пепел от единична случайност.
А езикът бе само един.
По 13.
Свидетельство о публикации №105103100483
С уважением,
Николай
Николай Цупренко 02.11.2005 16:39 Заявить о нарушении
Общечеловеческие символы.
Спасибо, что прочитали!
Уфффф 03.11.2005 00:32 Заявить о нарушении