Нiщо

Чому сьогоднi, чому не завтра?
I тихий вiтер в очах прекрасних.
Лиш тихий посмiх i крапка в словi.
Нема, нi за що. На кращу долю
Надiй не треба. Залиш для себе.
Назавжди в тебе…
Розмови небо..
I я.

22.10.05.


Рецензии