Рызьмы-84
Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)
Chess-аться
St. Simeon (Simian)
Enbеter – to put someone to bed
Перчатка – filet of ocean perch
The French revolutionary calendar: Frigidaire; Cirrhose, Neurose, Sclerose, Psychose; L’Oreal, Urinal, Quirinal; Cuspidor, Humidor
Saskatchewan – соскочить
Дышать – от “dish”
Adulteration – growing up
Theseus, god of tea
Бегать – to beg
Indigestion from Readers Digest
Mythodology
New roses (neurosis)
Пописала abisele (a little)
Хоть сейчас – hot now
Рисовать – to grow rice
L’avocado а louer – a lawyer for hire
A chic sheik
Sheik your boubie
I am sorry -- je suis souris
MIT – am I ты?
Свидетельство о публикации №105102301229