но буду писать на английск

вместо десерт
като ордеворъ
я думаю что

слого будьто
надо возвеличить в пьедесталь
как будьто будь
о буды о

начало
пари пари пари
глаголосуществительно

кольегата верлен
внезапни преходи
ведь лайтуолър...

все
пошел
петък 15 и-гергана от визаж

поредица сонети пиши кратко
без слогове без стропфи въоб-ще
редакторът сменен

гергано о гергана от визаж
изглеждаше кощрамба
с дълъг крак
с мустачки ис
ръчунтки тънинки
кат че което значи що
не си копала сос мотика
кобилеца не си разляла
а дамата във тюл
овално черно бяла о

теснолинейката
домати
той

а он имел серцо темной гаргони
и щан от раие но в тошни день
небо разлом и се пропало дядя
вот ангцунг ты несеш
так тетюшка мояа

а не бермуди

.
тури му пепел
колготики
колготики
колготики колготония

напалмовий деним
слыш еминемм

и аггелы аггилыя кружащие
ф крущка от
стеклокретонн

о немезида
наскоро чух че кокаинът бил морфин а пък морфинът опий не
не слушкай пендерецки


Рецензии