Разом

Ти зі мною! – добре, що ми разом.
Ти зі мною! – в мріях і в думках.
Я сприйму розлуку за образу,
Я відчую дотик по руках.

Ти зі мною! – вірю: так і буде!
Гріє плечі мова губ твоїх.
Ти зі мною – де не ходять люди.
Ти зі мною! - де не блудить сміх.

Ти зі мною!.. Зоряна алея
Нас в оману ночі пронесе.
Ти зі мною! – ціла епопея.
Цим, мабуть, і сказано усе.
 


Рецензии