Зоря
Дiамантом в небесах.
Нiч приходить чарiвна
Тане вечiр в тихiх снах.
Сонце спить, пiтьма надворi,
Не замiнить сотнi свiч
Сяйва твого, ясна зоре,
Ти свiти, свiти всю нiч.
I не зiйде iз дороги
Мандрiвник в чужих свiтах,
Свiтла твого тихий промiнь
Освiтив далекий шлях.
Хай на вiки над землею
Будуть зорi i весна,
У вiкно душi моєї
Ти свiти, зоря ясна!
Свидетельство о публикации №105092400829