Едно дъълго- стихо творение

но как да го
напишеш без да
се напъвам без да
получиш авитаминоза сплин кръвотечение от нос
и как
да го тук всички разберат без
да те замерят с камъни яйца и зелки от
пазара после двадесет привечер там където
 минаваш ти отсрещ
презо трамвая млади неизвестни
музиканти
свирят блус а ето имат и
виолончело---
не не е дъжд
и сенките
копринени мълчат

но как се пише без
да се умре от глад да не прегризеш
гърлото на тоз мерзавец кой
иска да диша вместо теб
 от колко

та крадци се учих -и все
таз

дай ми машинката аз чакам -там...

и ето те
пред
бели-я
екран

и колко още
болка
студ и
нас то яще а освен
то думи
кой
е между теб и мен


Рецензии