за дъновистите и

съботяните или защо
не ми се даваше да публикувам въ българските сайтове какво е това нещо
а
какво
а кой когото
свари само
да не се разчуй...
децата-да не знаят ах
но
аз

не съм ли бил дете
макар и сополиво
о
мадагасткар
о чомолунгмма
о
о филипини с голапагоса и
фамагустаа

какво

до 20 године те работят
до 30 подскачаш там насам
до 40
се учиш а
на 50
си вече спец
по оцеляване което
значи...

и партиите тук са нипричем

о
галапагос и тойота но защо

и всичките върлини да
измрът
защото пречат да
защото пречаат та
но как да пиша тук за сволачи които

къде е въобще

..
но за бълвочи просто не пиши

от магданоза
отлепи нос


Рецензии