кохаю косу пiд фату
та якось дивно
шукав мене. знайшов не ту.
кефірний
у долі присмак. на губах
моїх коханок
забуті числа і міста
вже ранок
ти йди додому. там чекав
на тебе вітер і наречена
вже не та
не віриш?
злови мене, як маєш хист
і силу духу
між нами небо - вічний міст
не слухай
як б'ється серце. хтось співає
ніжну пісню.
і білим цвітом облітають
коси пишні...
Свидетельство о публикации №105090801692
Татьяна Фурсова -Павловец 02.11.2011 20:28 Заявить о нарушении