Прощаясь

Знаешь, как трудно забыть твои губы?
Ласку, уменье любить.
Трудно понять, что мы все позабудем.
Я не сумею простить.

Ложь твою, каждую каплю слезы.
Не дал ты радость любви испытать.
Чувствую от поцелуев следы.
Больше нам их не познать.

3 июня 2005


Saying goodbye.

Do you know how hard to forget your lips,
Your caress and the ability to love?
Hard to realize we’ll forget everything
I am not able to forgive.

Your lie, every drop of tear!
You did not give me to feel a joy from love.
Feeling traces from kisses…
We will not know it anymore.
 
October 9, 2011


Рецензии