Зiма

Дзеткi, рослыя, старыя
Апранайце шубы, боты
Каб не бегалi малыя
Без нагляду i турботы.

Вельмi холадна на двары
Снег на вулiцы так i вее
I марозу шмат часу
Каб змарозiць нашу хату.

I у хаце грэюцца
Каб не змарозiцца
Дзеткi, рослыя, iншыя
Ды аб iх клапоцяцца.


Рецензии