ОсIнь...
Промінь грає світлом у волоссі
Землю холодить струмок сріблястий
Це тихенько наступає осінь….
Підкрадається повільно, як лисиця
Вже дерева чують її подих
Прохолодний, наче із криниці,
І скидають ніжне листя в воду.
Все навколо розмалює дивно
На свій лад, у жовте та червоне,
Розіллє по чаркам сік та вина,
Надра її все одно бездонні…
Потім змиє вітром та дощами
Те, що так ретельно малювала,
Прошепоче стомлено вустами,
Всю себе я ВАМ подарувала…
Свидетельство о публикации №105082700796
З незмінною повагою, Інгвар.
575 28.11.2005 23:41 Заявить о нарушении